Masterclass: Een persoonsnummer aanvragen in Zweden

Als je je wilt registreren in het bevolkingsregister dan moet je een persoonsnummer aanvragen. Weten wat je precies moet doen en wat je mee moet nemen is daarbij essentieel. Wil jij jouw emigratie goed voorbereiden met juiste, actuele informatie en voorkomen dat je onnodige fouten maakt? Met de masterclass "Een Zweeds persoonsnummer" helpt ik je daarbij!Masterclass: Een persoonsnummer aanvrage...

Leonie

Ik ben nu al zó blij dat we met jouw hulp zijn gestart. Echt enórm bedankt, hier kunnen we echt iets mee. Dit is precies wat we voor ogen hadden qua begeleiding.

Judith

Daniëlle heeft al onze vragen beantwoord. We zijn heel erg blij met haar hulp. Het is zo fijn als iemand naast je staat in dit proces.

Esther & Jean Paul

We zijn ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om Daniëlle om hulp te vragen. Ze is professioneel en heeft een warme persoonlijkheid. Ze maakte een plan voor ons als gezin en stond altijd voor ons klaar. Dat gaf ons veel rust. Ik kan Daniëlle zeker aanbevelen mocht je overwegen om te gaan emigreren of vragen hebben.

Marcelle

Daniëlle geeft uitstekende informatie over emigreren naar Zweden. Echt een aanrader. Ze geeft praktisch advies maar ondersteunt je ook emotioneel. Bij twijfel doen!